Houd me op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van nieuws en ontwikkelingen in dit project? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail de laatste updates.

* is verplicht

Bezig met verzenden... loading

           

Download brochure

Vul je gegevens in en ontvang direct per e-mail de brochure van de 13 herenhuizen en de 19 patiowoningen.

* is verplicht

 

Bezig met verzenden... loading

           

duokoop visual 4

Duokoop

Gezinsuitbreiding? Samenwonen? Een nieuwe start? Een stap groter? Iedereen heeft zo zijn reden om te verhuizen. Maar het wordt steeds moeilijker om een hypotheek te krijgen, laat staan om de maandlasten enigszins betaalbaar te houden.

Verhuisplannen? Duokoop maakt het mogelijk!

Nu heb je je droomhuis eindelijk gevonden, maar je krijgt het kostenplaatje niet rond. Je krijgt niet voldoende hypotheek van de bank of je vindt de woonlasten gewoonweg te hoog worden. Je bent niet de enige die last ondervindt van de economische crisis en de lastige situatie op de woningmarkt. 

Dan maar een paar jaar wachten? Niet echt een ideale oplossing. Je wil juist nú graag een huis kopen. Dan hebben wij misschien bijzonder goed nieuws! Met Duokoop maken wij de aankoop van je nieuwe huis wél mogelijk.

Wel het huis, (nog) niet de grond

Met Duokoop koop je het huis zonder de grond. Je hebt dan tot wel 35% minder hypotheek nodig en daardoor lagere maandlasten. Later kun je op ieder gewenst moment de grond kopen en alsnog volledig eigenaar worden tegen voorwaarden die nu al met je worden afgesproken. Voor het gebruik van de grond betaal je een maandelijkse vergoeding. Deze is net als de hypotheekrente volledig fiscaal aftrekbaar.

Herken je jezelf in onderstaande situaties?

“Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
"Ik krijg de hypotheek voor het huis wel rond, maar ik vind de maandlasten hierbij te hoog worden”
“De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan is Duokoop misschien wel de oplossing! Wat je ook zoekt, Duokoop is ook mogelijk bij de aankoop van een huis, appartement of bouwkavel.

Meer informatie over Duokoop, bel direct 073-544 20 79


Download de brochure en neem contact op met onze specialisten op het gebied van kopen zonder grond. Onze Duokoop adviseurs leggen je graag persoonlijk uit wat Duokoop in jouw situatie aan voordelen kan opleveren. 

Lees snel verder:

Contact:

* is verplicht

Aanhef:

Voornaam: *

Achternaam: *

Adres:

Postcode: 

Woonplaats:

E-mailadres: *

Telefoon: *

Opmerkingen: